Příběh spolupráce
Izraelští společníci provozují v Praze už několik bister s poctivou kuchyní – připravují si svůj humus a maso s kořením na šavarmu a pečou vlastní chleba. Nová provozovna The Hummus Baru je jejich novou vlajkovou lodí konceptu, který má ambici dalšího růstu.
Prostor jsme přebírali v původním stavu a proběhla kompletní rekonstrukce – vytvořili jsme novou dispozici se sociálními zařízeními, dominantním barem nebo novými povrchy na podlahách a stěnách.
Hezkey řešení
- Na cihlu! Jak vytvořit zajímavý prostor pro středomořské bistro v historické budově? Vytvořili jsme si nový kontext pro prezentaci barevných jídel - odkryli jsme omítku a částečně ji vrátili jen na vybraná místa a vytvořili tak zajímavé prvky na betonovém stropě a cihlových stěnách.
- Příjemnou atmosféru vytváří osvětlení a podsvícené prvky v prostoru a příjemná kombinace barev – zemité tóny a výrazné barvy jako petrolejová.
- Zákazníci si můžou vybrat mezi klasickým a vyvýšeným sezením. U vstupu jsme umístili objednací kiosek.
Spolumajitel bistra Igal před svým novým podnikem