Odpočinková zóna s bistrem pro zaměstnance

Nevyhovující zázemí s kuchyňkou jsme proměnili ve vzdušnou odpočinkovou zónu, kde se všichni rádi setkávají. Kvalitní přestávka má totiž velký vliv na pracovní výkon i motivaci zaměstnanců. Energii jim dodá barevný nábytek, pokojové rostliny a mechové obrazy.

/vybavení interiéru pro kanceláře

Příběh klienta

  • Společnost Bidli chtěla proměnit interiéry historické budovy v Jindřišské ulici, kde bylo i zastaralé zázemí s kuchyňkou pro zaměstnance. To bylo třeba zmodernizovat a vytvořit zde místo, kde se budou zaměstnanci cítit opravdu dobře.

Rozsah a specifika projektu

  • Místo klasické kuchyňky jsme navrhli rozlehlou odpočinkovou zónu s vlastním barem a dohlédli na její realizaci. Působí stejně příjemně jako moderní kavárny či bistra, je vzdušná, plná variabilního, pohodlného nábytku, designových svítidel a zeleně.
  • Při výběru vybavení a výrobě nábytku na míru jsme dbali na použití materiálů, které se budou dobře udržovat a vydrží i vysokou zátěž. Interiéru relaxzóny tak dominuje světlé dřevo, tmavý kov a kvalitní textilie. 

Zajímavosti

  • Pro zútulnění a osvěžení tohoto velkého prostoru s vysokými stropy jsme použili množství zelených rostlin a obrazy z bezúdržbového mechu. I díky tomuto živému elementu se tu zaměstnanci nyní cítí více jako v oblíbené kavárně než jako v práci. Rádi tu obědvají nebo relaxují u kávy a dokonce si sem poradci vodí některé své VIP klienty na schůzky - je to pro ně efektivnější a pohodlnější, než jezdit do kaváren ve městě.
  • Relaxzóna se dostala až do finále designérské soutěže Zasedačka roku 2017! 

/kuchyňský kout na míru /relax zóna pro kancelářské prostory/bezúdržbová zeleň do kanceláří/návrh a realizace odpočinkové zóny

Také byste chtěli restartovat interiérový design?

Dále by vás mohlo zajímat

Kanceláře s relax zónou a zasedací místností

obsahuje video

Chytře rozdělený open space, kde pulsuje spolupráce (a recepce)

Moderní kanceláře v historické budově